RAC1: Una altra Espanya és possible

El moviment dels indignats (al conjunt d’Espanya) i el moviment sobiranista (a Catalunya) van ser en gran mesura la resposta a les frustracions generades per l’incapacitat de les institucions de canalitzar les demandes de transformació i perquè semblava que no hi havia alternativa a l’Espanya del PP.

Per això, a tot Espanya milers de persones van desconnectar de les institucions i a Catalunya moltes persones van deixar de confiar en la idea d’Espanya. I és des d’aquesta perspectiva, que s’ha de valorar la nova etapa que comença el PSOE. El nou projecte de Sánchez interpel.la, especialment, al conjunt d’espanyols que els hi van dir que no ens representen i els van deixar de votar i als catalans que van assumir que la única idea d’Espanya possible era la del PP.

El PSOE té una gran oportunitat (i la obligació de no defallir per no generar noves frustracions) per arrossegar al camí invers a tots els ciutadans, passant de la indignació a la representació i de la desconexxió a les ganes de compartir un projecte nou i diferent per Espanya basat en la unitat i el respecte a la diversitat.

[Àudiocomentari emés avui a El Món a RAC1]

Comparteix-ho!