Qui sóc?

Nacho Corredor - 8TVSóc consultor a LLORENTE&CUENCA, una de les principals companyies del sector de la comunicació, la reputació i els afers públics. Politòleg per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. També sóc analista polític a  Cuatro (Mediaset) i RAC1 (Grup Godó) i dono classes a postgraus d’institucions com la Universidad Internacional Menéndez Pelayo (UIMP), la Universitat Ramon Llull (URL-Blanquerna), la Universitat Pompeu Fabra (UPF-BSM) o, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

He estat fundador d’organitzacions com deba-t.org (on he estat president mes de quatre anos) o +Democracia (on he esta el se secretari general tres anos) dedicades a fomentar les relacions entre la societat civil i les institucions. Formo part de l’Asociación de Comunicación Política (ACOP), de la Societat d’Estudis Econòmics (SEE) o de la xarxa Twenty50 World.

També he assessorat organitzacions politiques i he col.laborat a tertúlies de la cadena SER (PRISA), Catalunya Ràdio (CCTV), Televisión Española (RTVE) o 8TV (Grupo Godó) i he estat columnista d’ El Periódico de Catalunya (Grupo Zeta).